Over Sjantz

Over Haarsalon Sjantz

Het gezicht achter Haarsalon Sjantz

Ik wil mezelf graag even voorstellen. Ik ben Chantal Broeren en sinds 1989 ben ik al actief in het kappersvak. Na mijn kappersopleiding die ik in 1989 heb afgerond, ben ik jarenlang werkzaam geweest in een gerenommeerde kapperszaak in in ‘s-Hertogenbosch. Daar heb ik écht het vak geleerd.

Vanwege persoonlijke omstandigheden heb ik in 1996 een carrièreswitch gemaakt naar de horeca waar ik tot 2020 met veel passie en liefde veel gasten heb bediend. Vele mensen kunnen mij dan ook vanuit de horeca.
De lach op mensen hun gezichten in de restaurants en kroegen, daar deed ik het echt voor.
Desondanks ben ik altijd het kappersvak op de voet blijven volgen. En ik heb mij middels diverse cursussen en de juiste mensen om mij heen deze jaren kunnen blijven ontwikkelen op het kappersgebied. Want de twee dingen die mij ontzettend aanspreken vanuit het kappersvak, zijn de creativiteit en het sociale aspect. Ook hier geniet ik elke dag van het blij kunnen maken van mensen door middel van een nieuwe haarkleur of coupe.

Haarsalon Sjantz wordt gekenmerkt door vooral de persoonlijke benadering en de wens van de klant. Deze punten staan echt centraal bij mij en dat is voor veel klanten dan ook de reden dat zij telkens terugkomen bij Sjantz.

Bij Sjantz werk ik uitsluitend met eerlijke en mooie producten die het haar het beste tot haar recht laat komen. Want soms moeten wij de natuur een handje helpen, door middel van een haarverlenging, kleuring, ondersteuning of gewoon door een goede coupe te knippen. In ieder geval ga je de deur uit wanneer je meer dan tevreden bent over je haar. Je gaat immers zelfverzekerd en blij door het leven als je haar goed zit!

Een afspraak kun je plannen door mij een Whatsappje te sturen, te bellen of te mailen via ons contactformulier.

Wij zijn je graag van dienst!

Liefs,

Chantal Broeren

Ons Team

Maak kennis met Sjantz

Beste klant

Wij werken momenteel met een wachtlijst en kunnen momenteel geen nieuwe klanten meer aannemen. Onze excuses voor het ongemak!

Chat openen