Haarsalon Sjantz is gespecialiseerd in haarverlenging en haarvolume. Wij hebben jarenlange ervaring met de verschillende technieken en met veel verschillende soorten producten. Met als resultaat dat wij uitsluitend zijn gaan werken met microrings, omdat dit de veiligste en betrouwbaarste methode is voor eigen haar en extensions. Wij werken met het uitgangspunt dat beschadigingen in eigen haar absoluut worden voorkomen.

Samen bespreken we van te voren je wensen en behoeften over de haarverlenging. Je draagt de haarverlening in de kleur, structuur en lengte die jij wenst en die bij jouw natuurlijke haar aansluit. Samen zorgen we ervoor dat je uiteindelijk zelfverzekerd en comfortabel over straat gaat met jouw persoonlijke extensions.

Extensions

Sjantz werkt uitsluitend met hoge kwaliteit haarextensions van Bgorgeous, waardoor het resultaat natuurlijk en professioneel oogt. Er wordt gewerkt met 100% natuurlijk haar en microrings. Hierdoor voorkom je beschadiging in eigen haar. Door het dragen van de extensions bescherm je bovendien je eigen haar. Je kan de haarverlenging hetzelfde behandelen als je eigen haar. Niemand ziet dat je extensions draagt.

Heb jij altijd al langer haar willen hebben, maar wil het maar niet over je schouders groeien? Dan is een haarverlenging de ideale uitkomst!

Wil jij al een hele tijd lang haar hebben, maar groeit het niet (mooi) door over je schouders? Of wil je graag meer volume in heel fijn haar? Neem dan even contact op met Sjantz en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden! Dit kan door mij een Whatsappje te sturen, te bellen of te mailen via ons contactformulier.

Ontdek meer over haarextensions en de techniek!

Voor en na...

Waarom haarextensions?

Bij vrouwen groeit het haar gemiddeld 0,7 tot 1,6 centimeter per maand bij een gezonde levensstijl. Dat is 8,4 tot 19,2 centimeter per jaar. En om je haar in proportie te houden, is een kappersbezoekje zeker gewenst. Dit zorgt er echter wel voor dat het enorm lang kan duren voordat je haar langer is gegroeid. Daarnaast kan het voorkomen dat je haar op een gegeven moment niet veel langer meer groeit. 

Microring techniek

Bij haarverlenging gebruikt Sjantz uitsluitend de microring techniek. Deze techniek gebruiken wij, omdat wij enorm veel waarde hechten aan de veiligheid van haren. Hierdoor wordt eigen haar wordt zelfs dikker en sterker en de punten van het eigen haar slijten minder snel (bron: Bgorgeous).

Met de microring techniek wordt telkens een plukje eigen haar en een plukje hair wave met elkaar verbonden door middel van een microring. De ring heeft siliconen binnenkant wat voor extra bescherming en stevigheid voor het haar zorgt. En deze methode is niet schadelijk omdat de microring wordt dichtgeknepen in de natuurlijke haarvalling. Wij zetten vervolgens de microringetjes gelijkmatig in, zodat het gewicht tussen het eigen haar en de hear weave goed wordt verdeeld.
Na zo’n 4 tot 6 weken worden de weaves opgehoogd om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Heb je hier vragen over, stuur gerust even een Whatsappje!

Hoe behandel je extensions?

Jouw extensions verdienen de beste zorg. Hier wat tips!

Do's

Washing

Sleep

Dont's

Bron: Bgorgeous