Haarverlenging

Bij vrouwen groeit het haar gemiddeld 0,7 tot 1,6 centimeter per maand bij een gezonde levensstijl. Dat is 8,4 tot 19,2 centimeter per jaar. En om je haar in proportie te houden, is een kappersbezoekje zeker gewenst. Dit zorgt er echter wel voor dat het enorm lang kan duren voordat je haar langer is gegroeid. Daarnaast kan het voorkomen dat je haar op een gegeven moment niet veel langer meer groeit. Voor veel vrouwen die geen Rapunzel heten, is haarverlenging dé ideale oplossing!

Haarsalon Sjantz is gespecialiseerd in haarverlenging. Wij hebben jarenlange ervaring met de verschillende technieken en met veel verschillende soorten producten. Door al deze kennis en ervaring ben jij verzekerd van een deskundige behandeling en een geweldig resultaat!

Samen bespreken we van te voren je wensen en behoeften over de haarverlenging. Je draagt de haarverlening in de kleur, structuur en lengte die jij wenst en die bij jouw natuurlijke haar aansluit. Samen zorgen we ervoor dat je uiteindelijk zelfverzekerd en comfortabel over straat gaat met jouw persoonlijke extensions.

Sjantz werkt uitsluitend met hoge kwaliteit haarextensions, waardoor het resultaat natuurlijk en professioneel oogt. Je kan de haarverlenging hetzelfde behandelen als je eigen haar. Niemand ziet dat je extensions draagt.

Heb jij altijd al langer haar willen hebben, maar wil het maar niet over je schouders groeien? Dan is een haarverlenging de ideale uitkomst!

Wil jij al een hele tijd lang haar hebben, maar groeit het niet (mooi) over je schouders? Neem dan even contact op met Sjantz en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden! Dit kan door mij een Whatsappje te sturen, te bellen of te mailen via ons contactformulier.

Contact opnemen